Cele mai bune televizoare 2017

Suntem pe final de an 2017 și intrăm deasemenea în Black Friday. Sunt sigur că mulți dintre voi căutați un televizor bun la promoție, așa că am decis să facem un top al celor mai bune televizoare Led,Oled, Smart Tv, 4K din modelele de anul acesta.

Am mai făcut un top aici al televizoarelor cu diagonale mari, dar reluăm subiectul cu mai multe opțiuni.

Criteriile pe care le-am selectat au fost : calitatea imaginii și sunetului, partea de Smart Tv, brand, opțiuni și preț. Nu știu câte dintre ele vor fi în oferta Black Friday la eMag, Flanco sau Altex dar le puteți urmări evoluția prețurilor. Cel mai important e să decideți care model vi se potrivește.

Top cele mai bune televizoare 2017

Cel mai bun televizor OLED

Aici avem doi câștigători în baza review-urilor internaționale și ale utilizatorilor de la noi. Cele mai bune televizoare OLED 2017 sunt :

OLED Sony 55A1 4K – un televizor ce a obținut una din cele mai bune note pentru imagine și sunet pe site-urile internaționale. Este un televizor pentru cei mai pretențioși cumpărători din toate punctele de vedere.

OLED Sony 55A1 – vezi preț

 

O alternativă la fel de bună, este televizorul LG OLED55E7N. Este un OLED performant cu o imagine foarte bună și un design senzațional. La fel, a primit numeroase review-uri pozitive clasându-se în fruntea televizoarelor premium.

LG OLED55E7N – vezi preț

 

Cel mai bun televizor led 4K

Samsung QLED  55Q8C este unul din cele mai bune televizoare curbate 4K de pe piață care are un preț foarte bun. În review-uri a obținut o notă foarte bună la calitatea imaginii, foarte aproape de OLED. Partea de Smart Tv este performantă iar design-ul excepțional.

Samsung QLED 55Q8C – vezi preț

 

În caz că nu vă place Samsung, atunci LG 55SJ850V este următoarea noastră alegere. Vorbim de un televizor 4K HDR foarte bun și care rulează pe partea de Smart Tv ultima versiune Web OS. Nota pentru imagine este ușor sub cea obținută de Samsung, dar totuși una peste media altor televizoare similare ca preț.

Lg 55SJ850V – vezi preț

 

Pentru cei care vor un televizor 4K ieftin dar care să aibă totuși o imagine bunicică, vedeți acest articol.

 

Cel mai bun televizor diagonala 32 inch

Aici am ales să mergem pe televizorul Sony 32WE610. Deși nu este un model Smart sau Full HD, are o imagine foarte bună comparativ cu alte model. A primit numeroase review-uri pozitive atât la noi cât și peste hotare.

Vezi preț aici

 

Pentru cei care doresc un Full-HD și Smart, recomandăm Samsung 32M5502 care are cea mai bună notă generală și este complet ca și opțiuni.

Vezi preț aici

 

 

Desigur că mai sunt multe alte opțiuni pentru că fiecare producător oferă o gamă variată de televizoare. Cele de mai sus pot fi, în opinia noastră, unele din cele mai bune alegeri dar nu singurele televizoare bune de pe piață. Urmăriți întotdeauna cel mai bun raport preț calitate și nu ratați Black Friday 2017 dacă aveți nevoie de un televizor bun.

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.