Cele mai bune televizoare cu diagonala mare

Citind ceea ce scriu si alții ( oameni experimentați și care au făcut teste profi ) aveți mai jos un mic top cu cele mai bune televizoare de diagonală mare.

Sunt alese televizoare foarte bune, performante atât ca imagine cât și ca funcții suplimentare. Pentru acest top au fost selectate televizoarele care au obținut note foarte bune în review-urile de pe site-uri locale sau internaționale pe partea de imagine cât și pentru celelalte caracteristici.

Deși prețul lor este mai ridicat, vorbim de modele cu diagonală mare și caracteristici superioare – televizoare pentru cei ce caută calitatea mai degrabă decât un preț bun.

Top  cele mai bune televizoare mari

Cele mai bune televizoare de 50 până la 65 inch

LG OLED55B6V
Unul din televizoarele OLED foarte recomandate de către HDTVTEST sau mariuscucu.ro. Excelează pe capitolul imagine livrând culori superioare, un negru foarte real și detalii la un nivel maxim.

Vezi modele OLED aici
Panasonic TX-50DX750E
Un alt televizor care primește o notă foarte bună pentru imagine. Are un display iluminat LED cu rezoluție 4k care reușește să ofere calitatea unor modele mult mai scumpe de la Sony sau Samsung. Deși Panasonic nu mai este în topul preferințelor la noi, acest model merită cumpărat.

Philips 65PUS7601 4K TV
Philips este și el prezent în acest top. În ciuda unor modele cu diverse probleme pe partea de soft, 65PUS7601 vine să refacă imaginea acestui brand. Acest televizor LED ne oferă imagini superbe acompaniate desigur de celebrul și unicul Ambilight pe trei laturi.

Iluminarea LED este de tip local dimming full-aray cu 128 de zone. În traducere ? Un contrast foarte bun și detalii afișate perfect. După cum spun cei de la hdtvtest.co.uk – un model foarte recomandat și care va satisface chiar pe cei mai exigenți privitori.

Vezi modele Philips pe eMag
LG 65UH661V
Este un televizor LED 4K ce are un preț mai acceptabil dacă ne raportăm la celelalte modele. Recomandat ca un televizor foarte bun și pe mariuscucu.ro, LG 65UH661V primește 5 stele din 5 la review-urile clienților.

Știm că datorită WebOS avem un Smart Tv foarte rapid și capabil. Imaginea este și ea peste medie oferind culori plăcute și un negru suficient de plăcut. Deși nu costă o avere, este unul din televizoarele de diagonală foarte mare ce merită cumpărat.

Vezi televizoare LG pe eMAg
Samsung 55Q7F
Cum puteam să omitem Samsung din acest top? Chiar dacă au multe modele disponibile, puține dintre ele oferă cu adevărat imagini de calitate și un sunet pe măsură. Probabil, unul din cele mai bune televizoare ale brandului, și desigur unul din cele mai bune de pe piață, este modelul 55Q7FN.

Un televizor 4K HDR cu display QLed, aflat în vârful gamei ce excelează din toate punctele de vedere – design, imagine, sunet și Smart TV. Poate doar prețul este un impediment pentru mulți. Un televizor perfect pentru cinefili ce poate fi calibrat pentru o imagine la superlativ.

Vezi pret aici
Sony 65ZD9
De la Sony nu puteam prezenta decât un vârf. Un televizor care costă mult dar oferă la fel de multe. Unul din modelele recomandate pe hdtvtest.co.uk. Sony 65ZD9 este un OLED de top cu o imagine și sunet greu de egalat. Un nivel de negru imbatabil, procesare HDR a imaginii și un local-dimming foarte bun – sunt doar câteva din atuurile acestui televizor. La fel, este unul din puținile televizoare 3D care au mai rămas pe piață. Putem spune că este un mic cinema pentru acasă.

Comparând cu LG Oled putem spune că Sony este câștigător datorită procesării impecabile a imaginilor HDR unde Lg mai are puțin de recuperat.

Vezi televizoare Sony pe eMag

Dacă acesta este topul nostru nu înseamnă că nu există și alte televizoare bune. Iar după cum spun unii specialiști – multe modele trebuie calibrate pentru a obține o imagine de calitate. Din păcate nu știu dacă măcar 10 % din cumpărătorii români au calibrat televizorul.

Surse :

htdtvtest.co.uk

flatpanelshd.com

mariuscucu.ro

areatv.ro

 

 

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.