Cele mai bune televizoare 4k ieftine – sub 2000 lei

Cele mai bune televizoare 4k ieftine ( sub 2000 lei)

Cauți un televizor 4k UltraHD ieftin? Am ales câteva modele pentru tine, televizoare care au rezoluția UHD dar totuși au un preț rezonabil și caracteristici ok.

Cum am ales? Ne interesează ca prețul ( standard sau promoțional) să fie sub 2000 de lei. Apoi ne interesează calitatea imaginii și conectivitatea. Astfel am făcut un mic top cu cele mai bune televizoare ieftine 4K.

Modelele de mai jos nu se pretează pentru gaming sau pentru calitățile superioare audio-video. Vorbim doar din prisma prețului și ceea ce oferă la pachet.

Top televizoare ieftine Led 4K și Smart

Samsung 40NU7122
Trecem la Samsung care are un led 4K ieftin ce se încadrează în cerințele noastre. Samsung 40NU7122 este un televizor ieftin UHD 4K și Smart Tv deopotrivă. Are un sistem de operare bun și partea de Smart Tv este excelentă indiferent de activitatea pe care o dorim : browsing, Youtube, jocuri,etc. Vorbind de Youtube, acest model rulează foarte bine clipurile 4K după cum spun cei ce au cumpărat acest model.Totodată redarea fișierelor video 4K de pe USB sau conectarea cu smartphone-ul pentru oglindire ecran funcționează satisfăcător, deși unii cumpărători au raportat erori la citirea hdd-urilor externe.

Imaginea este foarte ok pentru standardul televizorului iar un atu este scalarea din soft a imaginilor la rezoluție UHD. Deși nu se compară cu o sursă originală, scalarea îmbunătățește rezoluția imaginilor mai ales dacă avem nevoie de claritate foarte bună ( mult text pe ecran, browser, etc). Unii cumpărători au raportat o imagine slăbuță, dar dacă se lucrează pe setări și calibrare putem spune că avem un televizor bun și ieftin. Prețul promoțional este de 1499 lei, foarte bun pentru un Smart Tv 4K de la Samsung.

Vezi pret aici
LG 43UK6200
Trecem la LG care are un model numai bun pentru topul nostru. Lg 43UK6200 are aceași diagonală de 109 cm. Și aici se opresc asemănările. Partea de Smart Tv este pusă în mișcare de WebOS, un sistem de operare foarte rapid ce rulează de la filme online și până la clipuri 4K de pe Youtube. WebOS este cumva în fruntea interfețelor de Smart Tv, dacă e să ne luăm după review-urile internaționale. Vine la pachet și cu Magic Remote, o telecomandă smart care ușurează utilizarea aplicațiilor și browser-ului.

Imaginea este relativ ok, deși mai puțin luminoasă dacă comparăm acest model cu Samsung. Totuși, culorile sunt redate bine și contrastul este și el acceptabil.

Sunetul nu este foarte grozav după cum spun cei care l-au cumpărat, dar nici nu aveam așteptări foarte mari. Per total, televizorul primește o notă bună raportată la un preț promoțional tot de 1599lei.

Vezi pret aici

Acestea au fost alegerile noastre pentru cele mai ieftine televizoare led 4K care totuși merită cumpărate. Modelele de mai sus vor fi actualizate în funcție de disponibilitatea lor dar vom păstra aceleași criterii de selecție.

 

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.