Ce accesorii ai nevoie pentru televizor ?

Am să dau câteva sfaturi pentru cei ce vor să își achiziționeze un televizor și nu știu ori nu s-au gândit că vor avea nevoie de accesorii pentru el.

Cleaner pentru ecran și ramă

Este esențial. Desigur puteți folosi Pronto dar nu e recomandat. Ecranele au anumite pelicule aplicate și soluțiile generice pot afecta în timp. Când cumpărați televizorul luați și o soluție pentru curățat ecranul și rama, preferabil cu lavetă specială inclusă. E nevoie de așa ceva încă de la prima utilizare, efectul antistatic al desfolierii televizorului îl va umple de praf.

Cel mai bun suport de televizor

Dacă vreți să montați televizorul pe un perete, atunci trebuie să alegeți și un suport pentru el. Vedeți să fie unul compatibil pentru diagonala televizorului și să se potrivească cu distanța prinderilor din spatele televizorului. De obicei acestea respectă anumite standarde ( 20 x 20 cm, 10 x 10 cm ,etc). Să nu fie prea mare că se vor vedea barele de susținere.

Optați pentru un suport reglabil cu înclinare dacă doriți să poziționați televizorul mai sus și trebuie ușor înclinat în față.

Vezi suporturi TV aici

 

Cablu HDMI

Orice vreți să conectați la televizor se conectează printr-un cablu. Majoritatea prin HDMI. Așa că dacă aveți de gând să legați laptopul sau pc-ul la tv cumpărați și un cablu HDMI odată cu televizorul. Luați unul de lungime suficientă, calculând distanța dintre televizor și dispozitivul pe care îl conectăm la el.

Memorie USB sau HDD extern

Majoritatea doresc să se uite la filme pe televizor direct de pe o memorie externă. Dacă sunteți cinefil și nu mai vreți să deschideți laptopul pentru a vă uita la filme, atunci trebuie să achiziționați o memorie USB sau chiar un HDD extern de pe care să rulați filmele preferate direct cu player-ul televizorului.

Acestea ar fi principalele accesorii pe care să le aveți în vedere la achiziția unui televizor.

PS Nu uitați de un prelungitor cu prize suficiente.

Alege un televizor bun – ghidul complet aici.

 

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.