Ultrabook si tableta performanta – Lenovo Yoga 2 13.3 inch

Lenovo Yoga 2 de 13.3 inch , este un ultrabook hibrid interesant și cu caracteristici de top.

Excelează la performanță , ecran și raport preț-calitate.

Aspect

Vorbim de un laptop hibrid cu touch screen și display rabatabil ce pivotează la 360 de grade . Se poate transforma oricând in tabletă apoi înapoi in laptop . Ecranul glossy cu ramă neagră se potrivește perfect cu carcasa argintiu-mat si tastatură ergonomică . Ecranul se rotește complet transformând ultrabookul într-o tabletă supradimensionată . Rotația ecranului este facilă iar  balamalele par solide la prima vedere . Greutatea lui Yoga 2 este redusă si alături de un  design ergonomic , vorbim de un ultraportabil foarte eficient .  Tastatură este iluminată cu led-uri albe iar tastele au un format ergonomic menit să prevină oboseala la tastare.

Lenovo Yoga 2 - ultrabook la pret decent

Ecranul

Spre deosebire de alte ultrabook-uri hibride cu touchscreen a căror calitate lasă de dorit , Lenovo Yoga 2 a folosit un ecran Ips de calitate .

Unghiuri de vizualizare foarte bune , rezoluție Full-Hd, culori vii , contrast puternic și un touch ce răspunde bine la comenzi.

Într-un cuvânt – ecran de nota 10 care pe deasupra are și calități anti reflex superioare.

Performanță

Lenovo Yoga 2 a fost echipat să facă față cu brio cerințelor oricărui utilizator .

Procesorul este un I7 din generația a 4 a , memoria Ram este de 8 Gb si nu în ultimul rând acest hibrid este echipat cu un SSD de 256 Gb pentru stocare.

Un SSD mărește viteza de accesare a datelor , timpul de pornire și in general sporește extrem de mult performanța unui computer .

Poate o să fiți deranjați de capacitatea mică de stocare , dar când o să vedeți că ultrabook-ul Yoga 2 pornește si poate fi utilizat în cateva secunde de la deschidere o să fiți impresionat . Poate fi folosit cu brio pentru multimedia , office , editare foto , multi tasking și chiar jocuri unde se descurcă excelent . Deși are grafică integrată Intel HD 4400, se poate juca un BattleField 3 la rezoluție Hd cu un Fps decent . Este unul din multele jocuri pe care le poate ” duce ” acest produs .

Concluzionând pe partea de hardware , avem un laptop hibrid foarte puternic dacă ne raportăm și la prețul plătit pe el.

lenovo-ultrabook-si-tableta-yoga

Conexiuni

Acest model nu are Dvd writer ceea ce este normal când vorbim de un hibrid. Dispune de 2 conexiuni Usb și cititor de card .

Software

Lenovo Yoga 2 vine cu licența de Windows 8.1 și cu alte cateva aplicații proprii de la producător.

Altele

Pe lângă touchscreen și tastatură iluminată , Yoga 2 de 13.3 inch mai vine cu altă opțiune interesantă . Una din ele este controlul vocal sau prin gesturi . Astfel putem folosi gesturi cu mâna pentru a controla redarea unui clip video spre exemplu . La fel putem da o comandă vocală pentru lansarea unei acțiuni . Este o facilitate căutată de unii dintre noi și completează caracteristicile acestui produs.

o alta poza cau Yoga 2

 

Concluzie și preț

Din punctul nostru de vedere, Lenovo Yoga 2 13.3 inch merită achiziționat . Este versatil , performant și costă mult mai puțin decât modele similare de la Dell sau Hp. Este chiar ieftin dacă ne raportăm la configurație și este ideal  pentru cei ce au nevoie de portabilitate și putere la un preț decent . Minusuri nu sunt la prima vedere și , daca e cazul , eventualele probleme ( ma gândesc aici la balamale sau conexiunea display-ului care sunt supuse unor solicitări permanente ) vor apărea in timp sau nu vor apărea deloc.

Lenovo Yoga 2
  • Display - touch screen - 100
  • Ergonomie - design - 100
  • Performanta - functii - 100
  • Autonomie - 75
  • Pret - 100

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.