Smartwatch ieftin dar bun – ZeWatch 2

MyKronoz  ZeWatch 2, o alternativa mai ieftina pentru un smartwatch decent

Ca in orice alt domeniu, firmele chinezesti au inceput sa scoata tot felul de gadget-uri. Insa nu toate cele ieftine vin din Asia, MyKronoz, un alt brand cu smartwatch-uri ieftine fiind din Elvetia.

Modelul lor cel mai nou este ZeWatch 2, un ceas de a doua generatie care poate sa reprezinte o alternativa mai ieftina.

Design

ZeWatch 2 este un produs unisex, care poate sa se regaseasca foarte bine la orice mana.

Ecranul este destul de mic, bratara este confectionata din cauciuc iar greutatea gadget-ului nu este decat de 30 g, asa ca in majoritatea timpului nici nu va veti da seama ca il aveti la mana.

smartwatch zewatch ieftin

Mai mult decat atat, materialul de constructie al ecranului este sticla OLED, deci una rezistenta, chiar daca nu ofera si posibilitati de touchscreen. Asadar, pentru control trebuie sa apelati la cele patru butoane din laterale, dar si acesta este destul de simplu si de intuitiv.

Utilitate

Ca orice smartwatch de pe piata, si acesta poate sa fie folosit in primul rand pentru a vedea cine te suna, ce apeluri ai pierdut sau ce mesaje ai mai primit.

Conectarea la dispozitive cu iOS sau Android se realizeaza printr-o aplicatie care se descarca de pe Apple Store sau Google Play. Astfel, aceasta iti ofera posibilitatea de a-ti inventaria mai usor activitatea, de a crea notificari pe telefon care apar si pe ceas, de a seta alarme si alte lucruri care pot sa fie destul de utile.

Mai mult decat atat, poti si raspunde la telefon folosind ceasul sau realiza comenzi vocale pentru smartphone. Fiecare dintre aceste sisteme functioneaza decent si reusesc sa fie utile pentru un cumparator care nu este extrem de pretentios.

Asta pentru ca afisajul este unul monocrom si foarte simplu, care indica o singura pictograma pe moment. Totusi, atat timp cat functioneaza, totul este ok, mai ales cum si bateria este una mai rezistenta.

Smartwatch pentru sport

Desi vorbim despre un model ieftin, nu inseamna ca MyKronoz ZeWatch 2 nu este dotat si cu cateva mini aplicatii pentru cei care vor sa isi contorizeze activitatea sportiva. Asadar, acesta poate sa indice mai multe caracteristici cu ajutorul unui pedometru si a unul accelerometru.

Astfel, ceasul poate sa numere pasii pe care purtatorul ii face intr-o zi. Nu este intotdeauna un sistem chiar exact, dar pentru un model ieftin se descurca destul de bine.

Mai mult decat atat, pe baza acestor indicatori sunt calculate caloriile arse. In aplicatia din telefon pot sa fie setate si un numar de calorii ideale de ars intr-o zi (pentru ca mai apoi sa se calculeze si pasii), dar si un program ideal de somn.

Vezi oferte smartwatch aici

 

 

In concluzie, MyKronoz ZeWatch 2 este un smartwatch ieftin care se descurca decent si reprezinta o alternativa destul de buna pentru modele mai scumpe de pe piata.

Share daca iti place

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.