Scanează de pe telefonul mobil cu CamScanner

Dacă înainte trebuiau o grămadă de dispozitive într-un birou pentru efectuarea diferitelor operațiuni, de la apariția smartphone-urilor și a tabletelor lucrurile s-au simplificat. Chiar și operația de scanare a documentelor sau pozelor se poate face foarte simplu cu ajutorul unei aplicații pentru Android.

Noi folosim CamScanner , o aplicație foarte populară cu peste 600.000 de descărcări de pe Google Play. Este gratuită și te ajută să îți scanezi documentele cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei.

camscanner aplicatie de scanare pentru Android

Folosind camera telefonului, CamScanner face o fotografie a documentului, după care selectând marginile precis, aplatizează și aplică diverse efecte acelui document pentru a realiza un scan perfect.

Ca și pas final documentul poate fi trimis către imprimantă, mail,bluetooth și toate opțiunile de share pe care le are un dispozitiv cu Android.

Toată operațiunea durează sub un minut și rezultatele sunt de calitate. CamScanner permite și salvarea fișierului scanat în format PDF sau JPEG, și de asemenea poți adăuga imagini multiple per fiecare fișier.

CamScanner vine și cu o versiune plătită care are în plus posibilitatea de a recunoaște și extrage textul dintr-un scan, foarte util în anumite situații.

Ca și concluzie, această aplicație înlocuiește cu succes un scanner de birou, simplificând trimiterea unui document către email și economisind timp prețios.

[jetpack-related-posts]
Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.