S-a lansat Samsung Galaxy A5 2017

Noul Samsung A5 2017

De pe 3 februarie este în magazine.

Un smartphone care a avut un succes imens în 2015 și 2016 revine complet diferit.

Design-ul este foarte similar cu al vârfurilor S6 și S7, de fapt dacă nu te uiți foarte atent poți să le confunzi. Doar camera spate care nu este atât de proeminentă ca la modelele menționate mai sus te va face să realizezi că e un alt telefon.

Carcasa este din sticlă față și spate încadrate de o ramă metalică. Deocamdată am văzut versiunile auriu și negru ale lui A5 2017. Modelul pe negru arată cu adevărat bine și mi-a plăcut mult. Cel auriu nu mi s-a părut atât de reușit și plăcut ochiului.

galaxy a5 2017 la pret bun

Ca și configurație, A5 2017 vine cu procesor Octa Core ajutat de 3 Gb RAM.

O altă noutate , A5 2017 are cameră de 16 Mp atât pe față cât și pe spate. Calitatea foto-video este bună dar totuși departe de Samsung Galaxy S7.

Noul smartphone vine cu protecție la apă și praf, NFC cu suport pentru Samsung Pay și posibilitate de adăugare card micro-SD de până la 256 GB.

Ca și soft, Samsung Galaxy A5 2017 vine cu ultima versiune Android 6.0.1.

Prețul este unul bun pentru ce oferă telefonul, am văzut că se vinde pe la 1899 lei aici. Sigur va fi un model căutat de cei ce nu îți pot permite un S7 și sincer pentru cei mai mulți diferențele nu vor fi atât de vizibile.

 

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.