Piese auto online ieftine ?

Pentru că majoritatea dețineți un autoturism, sigur aveți nevoie și de piese auto. De obicei duci mașina în service și tot acolo sunt furnizate și piesele auto necesare. Dar, după cum am observat și eu, piesele auto au prețuri mai mici pe magazinele online.

De ce să cumpăr piese auto online mai ieftine ?

Cele mai ieftine piese auto

Fie că dorești piese auto Vw, piese auto Opel, piese auto Bmw sau orice altă marcă, te interesează prețul și calitatea produselor. În magazinele fizice e mai comod dar și produsele sunt mai scumpe. În mediul online sunt multe magazine care au prețuri considerabil mai mici la piese auto pentru orice marcă.

Desigur, sunt avantaje și dezavantaje la cumpărarea pieselor auto online. O să le enumerăm mai jos.

Avantaje :

Piesele auto sunt mai ieftine. Am văzut prețuri și cu 30 -40 % mai mici decât în magazinele fizice. Acesta este cel mai important avantaj.

Livrarea este rapidă prin curier. Asta înseamnă că nu vei aștepta foarte mult să ajungă piesa dorită.

Se acceptă returul piesei dacă nu se potrivește sau dacă este defectă. Nu trebuie să îți faci griji dacă nu comanzi piesa potrivită. Se întâmplă rar, pentru că piesele auto online se comandă pe baza datelor din certificatul de înmatriculare.

Dacă piesa este defectă se acceptă returul ei numai dacă a fost instalată într-un service autorizat. Aici nu ar trebui să fie o problemă pentru nimeni.

Așadar, pe parcursul a câtiva ani, putem face economii considerabile la buget dacă achiziționăm piese auto online.

Puteți compara prețurile la un magazin online consacrat aici.

Am comandat de la ei și sunt profesioniști și te pot ajuta și cu sfaturi în alegerea pieselor auto potrivite, originale sau aftermarket.

Dezavantaje :

Singurul dezavantaj major dacă cumperi piese auto online și nu de la service, este că aceștia nu oferă garanție la piesă ci doar la lucrare. Dar ai garanția magazinului online și te interesează ca piesa să fie montată corect. E un dezavantaj mic dar el există.

Nu știu dacă te-am convins, dar poți măcar studia ofertele magazinelor online. Testează și sunt sigur că vei găsi piese auto ieftine dar și de calitate. Apoi decizi dacă cumperi sau rămâi la metoda clasică – adică achiziție piese de la service auto.

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.