Noutate de la Mio – Gps plus Camera video auto HD ?

Cei de la Mio au lansat de curând un produs nou menit să se muleze pe trendul crescător al celor ce folosesc camere video auto pentru înregistrarea evenimentelor din trafic. Consacrați în materie de sisteme de navigație, acum au ieșit pe piață cu un hibrid numit Mio Combo 5207 LM. Dispozitivul este atât sistem de navigație cât și cameră video auto, eliminând astfel necesitatea de a avea 2 gadgeturi separate în mașină ( mai mult cabluri, conexiuni la brichetă, parbriz obturat, etc).

gps si camera video auto de la Mio - Combo 5207

Mio Combo 5207 LM are un ecran de 5 inch și vine cu Europa preinstalată cu actualizări gratuite pe viață ( 44 tări incluzând Romania). Nu vorbesc prea mult despre asta, cunoașteți cu toții softul pe care îl folosesc gps-urile Mio din seria Spirit.

Ca și cameră video avem specificații interesante pentru acest hibrid : filmare HD 720P la 30 cadre/secunda și codare a fișierelor într-un format calitativ H.264 MPEG-4.

Funcțiile acestui GPS+ Cameră auto sunt foarte ok, combinația aleasă de Mio fiind, din ce se pare, una foarte utilă pentru orice șofer :

„Camera video integrată în Mio Combo 5207 LM poate funcționa simultan cu modulul GPS, înregistrând în același timp direcția, viteza, precum și coordonatele geografice, pe care le sincronizează cu Google Maps. De asemenea, pentru o imagine completă asupra călătoriei, înregistrarea va porni automat după introducerea cheii în contactul autovehiculului. Noul Combo dispune de un senzor G integrat, cu 3 axe, care înregistrează direcţiile de deplasare pe o diagramă cu unde. Aceasta va arăta punctul de provenienţă și forța impactului, chiar și în cazul unei coliziuni auto din spate, devenind astfel martorul ocular de încredere în relația cu asiguratorul.”

Desigur este disponibilă și o versiune cu hărți pentru camion numită  Mio Combo 5207 LM TRUCK ( restricții, etc) dar prețul este considerabil mai mare.

Prețul acestui hibrid ( recomandat de producător ) este de 799 lei în versiunea clasică și 1049 pentru cel de camion.

Share daca iti place

Comments

  1. Dati mi un top privind receptia satelit , rapiditatea in afisare , luminozitate ecran , usurinta de a vedea traseul dintre ce ati testat dumneavoastra .( recomandare GPS + soft )…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.