Navon N490 actualizare si instalare soft nou

Descriere.

Navon este un brand cunoscut la noi de cativa ani,fiind unul din primele aparate care aveau instalat din fabrica softul iGO 8 sau iGO Primo.Folosirea acestui soft a adus popularitate aparatelor Navon.Printre modelele lansate ,se numara si modelul Navon N490.

Ca si specificatii avem : 

Procesor SIRF Atlas V 500MHz, memorie 2 GB ROM/128 MB RAM, display 4.3„ TFT LCD, 
Card microSD max. 8 GB, conector 3.5 mm, mini USB, baterie Li-ion.

Procesorul puternic Atlaz si cu 128 Ram asigura fluenta in rularea softurilor complexe de tipul iGO Primo sau Becker Transit.

 

Actualizare soft si harti Navon

Hartile instalate pe Navon N490 pot fi actualizate oficial pe site-ul Naviextras.com contra cost.Acolo gasim de la harti pana la puncte de interes si 3d buldings pentru orice zona a mapamondului.

Navon N490 iGO Primo – actualizare

Primele versiuni de Navon N490 veneau cu iGO8 instalat.Este un soft bun ,dar mai nou pe ultimile modele s-a folosit softul iGO Primo -un soft mult mai complex si mai performant din toate punctele de vedere.

Pentru a instala iGO Primo neoficial pe un Navon 490 trebuie sa :

Cautam un kit de soft cu tot cu hartile complete ale Europei .

Conectam Navon N490 si facem un backup in calculator

Nu stergeti nimic din aparat care nu are legatura cu softul -puteti strica aparatul !

Inlocuirea softului se face respectand denumirile folderelor si a executabilului.

Asadar, daca pe memoria flash (memoria interna a GPS-ului) avem :  MobileNavigator/MobileNavigator.exe , softul nou descarcat va trebui copiat in folderul MobileNavigator iar executabilul redenumit inMobileNavigator.exe

ATENTIE! Denumirile de mai sus sunt testate pe cateva aparate Navon. Ele pot fi diferite fata de ceea ce gasiti pe aparat!

Daca aveti doar Romania instalata si doriti doar adaugarea altor harti,atunci puteti realiza acest lucru inlocuind in kitul origianl de pe aparat fisierul MobileNavigator.exe cu un alt executabil dintr-un kit de iGO 8.3.4 (iGO.exe) pe care il redenumim dupa cel original, si folderul LICENSE cu un folder dintr-un kit modificat.

Share daca iti place

Comments

 1. salut !
  am si eu o problema cu un navon N670.
  il conectex la laptop si laptopul il detecteaza si imi deschide doua foldere cu continutul cardului si cu memoria gps ului dar naviextras nu mi detecteaza gps-ul conectat la laptop si nici cardul daca il introduc separat.
  puteti sa ma ajutati va rogintrucat doresc sa fac un update la harti dar nu stiu cum.
  va multumesc.

 2. Buna!
  Scuze de offtopic, tocmai mi-am cumparat un NavOn A500 cu iGo 9.19. Este un lucru ce ma deranjeaza la soft insa… Totul merge foarte bine, dar nu imi afiseaza ora. Am cautat peste tot in soft si nu am reusit sa fac sa apara. Ca e fara traseu sau cu traseu mi-ar placea sa fie tot timpul prezenta ora. La GPS-ul precedent era tot timpul prezenta ora. Am intrat pe Naviextras si am facut update-ul la zi. Aveti vreo idee?
  Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.