Microsoft Surface 3 – disponibila la precomanda

Microsoft a lansat a 3 a generație de tabletă Surface, o tabletă performantă ce vine cu un procesor nou nouț Atom Quad Core, 4 Gb de RAM la anumite versiuni ( că ne săturasem să fim limitați de 2 Gb) și spațiu de stocare de 64 sau 126 Gb eMMC.

tableta Microsoft Surface 3 este disponibila la precomanda

Tableta arată foarte bine, iar dacă îi achiziționăm și tastatura separat atunci avem un fel de hibrid- și tabletă și laptop.

Display-ul este un Full HD cu diagonala de 10.8 inch ce exceleaza la capitolul unghiuri de vizualizare și contrast. Pe deasupra răspunde foarte bine la gama de comenzi tactile, panoul fiind multi-touch în 10 puncte.

Dacă e să vorbim de performanțe hardware, o noutate absolută este creierul acestei tablete. Surface 3 vine cu un procesor Quad Core Intel® Atom™ x7-Z8700 processor (2MB Cache, 1.6GHz cu boost până la 2.4GHz). Pe lângă performanțele decente, acest procesor sporește autonomia tabletei, aceasta putând fi utilizata chiar și 10 ore.

Memoria RAM de 4 Gb ( la versiunea de 128 Gb spațiu stocare) susține și ea aplicațiile rulate, iar sistemul de operare este Windows 8.1 care va fi primi update-ul gratuit la Windows 10.

Pentru Office, multimedia și alte chestii simple se mișcă decent și modelul cu doar 2 Gb de RAM.

Memoria internă de 64 Gb este relativ suficientă dacă nu avem buget pentru Microsoft Surface 3 de 128 Gb . Desigur putem mări memoria achiziționând un card de memorie, dar se va pierde mult din viteza de scriere-citire a datelor.

Microsoft Surface 3 vine și cu Bluetooth, 4G ( la anumite verisuni), port USB 3.0 și cameră de 8 Mp. Din păcate lipsește din pachet accesoriul cel mai important – tastatura ce o poate transforma într-un laptop decent, deci va trebui să vă măriși bugetul și să o achiziționați separat.

Deocamdată disponibilă doar la precomandă, versiunea cea mai ieftină costă 499,90 USd iar cea cu 4Gb RAM/ 128 Gb stocare ajunge la 599 USd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.