Microsoft anunta Surface Laptop

Cu toții știm despre tableta Surface de la Microsoft. Deși a avut parte de un marketing scăzut și a fost mai mult absentă pe piața noastră, Surface este o tabletă bine pusă la punct și concurează de la egal la egal cu modele similare de la Apple.

Dar nu despre tabletă vorbim astăzi. Microsoft a lansat oficial un laptop Surface. Gigantul pare că dorește o relansare și pe partea hardware unde nu a avut parte de succes scontat cu smartphone-uri și tablete.

noul laptop microsoft surface

Noul laptop sau ultrabook ( nu se știe exact cum îl încadrat) are specificații foarte bune și vine cu sistemul de operare  Windows 10 S – o versiune mai light de Windows care va avea doar elemente de bază asemănătoare cu Chrome OS. Windows 10 S va fi în schimb foarte rapid și va asigura o autonomie foarte mare a laptopurilor pe care va fi disponibil.

Să revenim la Surface. Microsoft a anunțat următoarele specificații : procesor I5 sau I7 Kaby Lake, ecran Full-HD la 13,5 inch, grosime de 9,9 mm în partea din față, tastatură  alcantara și va fi disponibil în 4 culori. Prețul propus este pe la 1000 dolari iar șansa ca el să fie disponibil și pe piața românească rămâne foarte redusă, deși ne-am dori să vedem un astfel de produs la noi.

Dacă te interesează să cumperi un laptop vezi AICI ghidul nostru complet.

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.