Instalare voce TTS pe iGO Primo Android 2017

Cum instalezi voce TTS pe iGO Primo Android ?

Dacă ai iGO Primo instalat pe telefon sau tabletă cu Android, atunci vocea TTS este un addon care poate face acest soft mai plăcut și mai precis pe indicațiile vocale. TTS are multiple avantaje față de vocea standard a programului de navigație Primo.

TTS înseamnă Text to Speech, adică transformarea textului în indicații vocale. Astfel sunt rostite manevrele complete incluzând denumirile străzilor, zonele cu pericol și alte indicații. Aceste indicații și ghidaje vocale complexe sunt net superioare vocilor standard din iGO.

Instalarea TTS pe iGO Primo Android

Conectați telefonul la calculator și în memoria internă creați un folder numit VocalizerEX.

Descărcați aplicația aceasta și instalați-o din meniul telefonului. Este un fișier APK care va rula din telefon și se va instala. Ca măsură de securitate vi se va cere permisiunea să instalați aplicații din surse necunoscute și acceptați.

Așadar acum aveți aplicația instalată și folderul VocalizerEX creat. Pasul următor este să copiem limba română în dispozitiv.

Descărcați acest fișier și dezarhivați-l în calculator. Copiați tot ce ați dezarhivat în folderul VocalizerEX pe care l-ați creat la primul pas.

Deconectați telefonul de la PC și mai aveți un singur pas-

  • După instalare accesați meniul Setări al telefonului. Apoi accesați Sistem-setări regionale și text>-Opțiuni transformare text in vorbire. Meniul poate arăta diferit în funcție de smartphone.
  • Selectați opțiunea VocalizerEx TTS

După acest ultim pas aveți instalată vocea TTS, trebuie doar să o selectați din meniul de voce al softului iGO Primo și să faceți un test.

Share daca iti place

Comments

  1. Link? Acest link pe care l-ai pus nu merge. Sunt membru inregistrat insa imi spune ca trebuie sa fiu membru inregistrat ca sa descarc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.