Huawei CarFi – solutie pentru internet in masina

Sunt diverse soluții pentru a avea internet în autoturism . Una din cele mai simple și eficiente metode este posibilă datorită unui gadget auto prezentat recent la MCW Barcelona – Huawei CarFi .

Acest gadget ce se conectează la brichetă sau la o altă priză auto de 12 volți , îți transformă autoturismul într-un hotspot , adică un punct de acces internet pentru tine și ceilalți pasageri .

huawei_carfi_router-portabil-3g-4g

Jucăria arată ca un modulator FM dar e mult mai deșteaptă . Este de fapt un router portabil 4G LTE ( care suportă și 3G , normal ) care emite un semnal Wi-Fi cu viteze până la 150 Mb/s . Pui cartela de 3G/4G în Huawei CarFi , îl conectezi la brichetă și gata , ai internet în mașină . Ai internet mobil pe smartphone, tabletă sau laptop . Acest router portabil suportă conectarea a 10 dispozitive simultan.

Asta nu e tot . Huawei CarFi are și un port USB pentru alimentarea smartphone-ului sau a tabletei , pentru că bricheta va fi ocupată și ai nevoie de o sursă de curent . Conexiunea USB poate da un curent de maxim 1000 mAh .

Așteptăm cu interes lansarea oficială și la noi , sunt sigur că mulți așteptau un astfel de dispozitiv WiFi pentru autoturism .

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.