Cumpărături de pe Aliexpress fără taxe și TVA

Am făcut recent o cumpărătură de pe Aliexpress de aproape 70 dolari și încercam să găsesc o metodă să nu plătesc foarte mult la poștă pentru TVA. La cumpărături de peste 150 USD mai ai și taxele vamale care sunt destul de greu de calculat și depind mult de factorul poștal.

Am discutat cu vânzătorul chinez să îmi treacă o valoare mai mică pe factură și acesta a fost foarte deschis la propunere. O să vedeți că vânzătorii de pe Aliexpress sunt foarte comunicativi și deschiși către clienți.

Produsul trebuia să ajungă în 4 săptămâni dar a ajuns după doar 15 zile în poșta de cartier și nicidecum la cea unde se vămuiesc produsele.

Surpriza a fost și mai mare când am fost să ridic produsul și mi-a fost predat în câteva minute fără să plătesc nici un ban suplimentar.

Totul pentru că vânzătorul chinez, băiat de treabă, mi-a trecut coletul ca gift – adică cadou. Iar la cadou nu plătești nimic și nici nu o să te întrebe doamna de la poștă ce și cum.

Deși metoda este veche, ea încă funcționează și poți să îți cumperi produse mai scumpe de pe Aliexpress fără să plătești taxe vamale sau TVA.

Pași cumpărătură de pe Aliexpress fără taxe direct la poșta de cartier

  • alegi produsul pe care îl vrei de pe Aliexpress și îl comanzi
  • discuți cu vânzătorul în privat ca să îți bifeze gift pe pachet
  • ca măsură de siguranță, printezi și o factură cu valoarea redusă a produsului – ți-o dă tot chinezul. Asta în cazul în care dai la poștă peste vreun factor care o face pe detectivul și nu vrea să accepte că e cadou.
  • produsul vine la poșta din cartierul tău și îl ridici gratuit în câteva minute.

Daca vrei să faci o cumpărătură poți folosi acest cupon de reducere pentru nișa auto: https://alitems.com/g/bba17e0zms212b635bdd16525dc3e8/?i=3

Voi ați încercat asta? A funcționat? La un produs sau mai multe de pe Aliexpress?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.