Cum rulezi Kodi cu Chromecast pe televizor

Kodi este unul din cele mai bune playere ce poate rula filme și seriale din rețeaua proprie sau cu ajutorul unor addon-uri poate rula fișiere direct de pe Internet. Poți vedea filme HD gratuit, concerte, seriale și cam tot ce înseamnă media. Suportă IPTV, Youtube, Netflix și multe altele.

Dacă deții un dispozitiv Chromecast poți rula filmele direct pe ecranul televizorului cu ajutorul un smartphone cu Android. Nu se poate instala Kodi direct pentru Chromecast deoarece oficial nu există o aplicație compatibilă.

Uite pașii ce trebuie urmați :

În primul rând trebuie să instalezi aplicația Kodi din Google Play pe smartphone-ul tău. Verifică ca acesta să funcționeze și să instalează addon-uri pentru a viziona tv online. Se pare că la versiunea 6.1 a aplicației pot apărea erori, dacă poți instalează neoficial o versiune anterioară.

Descarcă aplicația ES File Explorer pe smartphone și instaleaz-o. De asemenea instalează, tot de pe Google Play, aplicația LocalCast for Chromecast.

După ce ai instalat aceste două aplicații deschide Es File explorer pe smartphone și în Setări bifează Enable Hidden Files pentru a putea vedea toate fișierele. Acum va trebui să descarci fișierul acesta – https://app.box.com/s/l1c5v86qnaaqqd0ue2o5

După descărcare copiază-l în folderul Android->Data->org.xbmc.kodi->files->.kodi->userdata de pe smartphone. Rulează și aplicația LocalCast for Chromecast.

Acum pornește Kodi și rulează un fișier media sau film online. Local Cast se va activa automat și vei putea să alegi vizionarea pe Tv conectându-te la Chromecast.

Vezi cum instalezi Kodi pe Apple aici.

Share daca iti place

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.