Citeste parametrii motorului cu iODB2

Dacă ești un pasionat atunci sigur îți va fi de folos gadget-ul de mai jos . E vorba de iODB2 , un produs care se conectează la mufa ODB cu 16 pini a automobilului tău pentru a citi date despre parametri motorului .Pe lângă citirea datelor , se pot face și diverse teste ale motorului dar se pot citi și interpreta diverse erori .

Pentru folosirea lui iODB , avem nevoie și de o aplicație gratuită pe care o vom descărca pe smartphone-ul cu Android sau iOS ( pe care cred că îl dețineți ) . Comunicarea între smartphone și iODB2 se face prin bluetooth .

iodb2_citeste-datele-motorului_opt

Aplicația de pe smartphone este foarte interesantă . În ecranul MyDashboard putem vedea în timp real pe o interfață grafică bine realizata date despre : viteză , turația motorului , accelerație , stare sonda Lambda , avans ( bujii ) , temperatură ulei și agent răcire , raportul aer/benzină și alți parametri .

De asemenea cu ajutorul aplicației și a gadgetului iODB se pot citi senzorii mașinii  ( O2 , lambda,etc) , se poate vizualiza VIN-ul autoturismului sau se pot șterge erorile din calculatorul motorului .

Odată ce  ești pasionat de motoare și tuning atunci iODB ar putea să facă parte din arsenalul tău de gadgeturi auto .

Share daca iti place

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.