Cel mai subtire televizor vine de la Xiaomi

La show-ul CES 2017 sunt prezentate cele mai tari gadget-uri și multe produse concept ce se vor lansa în perioada următoare.

Alături de producătorii consacrați de televizoare care și-au etalat noile modele, avem o apariție surprinzătoare.

Unul din cele mai subțiri modele de televizoare produse vreodată a fost prezentat de cunoscutul producător de telefoane Xiaomi care domină piața asiatică.

Xiaomi Mi TV 4 are o ramă cu o grosime de numai 4.9 mm, adică mai subțire chiar decât un iPhone cu 30 %. Din lateral acest televizor este aproape invizibil datorită dimensiunilor sale.

Pe lângă design-ul extrem, Xiaomi Mi TV 4 vine cu o altă noutate. Trecând de clasicul Smart TV, producătorul a instalat pe acest model un soft ce are inteligență artificială denumit Patch Wall. Astfel, televizorul poate face sugestii de emisiuni sau aplicații în funcție de ceea ce obișnuiește utilizatorul să urmărească. Avem așadar de-a face cu un televizor super subțire și super deștept.

Nu în ultimul rând, Xiaomi adoptă un design modular la Mi TV 4. Asta înseamnă că placa de bază și partea de sunet au module separate de ecran și se va putea face upgrade la anumite componente în viitor. Dacă ținem minte bine, și Samsung a avut o tentativă cam nereușită la unele modele din trecut ( la care se putea face upgrade pe partea de procesor,etc).

Rămâne să vedem dacă Xiaomi va reuși cu gama sa de televizoare să fure din felia producătorilor mari ( Samsung, Lg,etc) sau va reuși intrarea în forță inclusiv în Europa.

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.