Cel mai bun gps ieftin

Smartphone-urile cu Gps au detronat navigatorul clasic de ceva timp. Totuși, unii preferă un gps clasic montat în mașină : prețurile au mai scăzut, este mai stabil în multe cazuri, etc.

Ce GPS cumpărăm în 2017? Nu vorbim acum despre modelele de vârf, ci despre navigatoare simple, ieftine și cât mai bune. Fie că dorești un gps pentru vacanță sau dacă ești șofer de camion, iată alegerile noastre :

Cel mai bun și ieftin Gps de 5 inch

Am ales modelul Evolio Hi Speed 5.0 care are un preț în jur de 200 lei. Vine cu hărți Dont Panic Full Europa cu actualizări gratuite, diagonală de 5 inch și un ecran bunicel. Hărțile nu au acoperirea cea mai bună, dar se poate instala foarte uș0r iGO Primo ( chiar de camion) care rulează foarte bine. Deci, unul din cele mai bune gps-uri ieftine.

Cel mai bun GPS de 7 inch

Aici am ales modelul PNI L807 care are specificații foarte bune. Ecranul are rezoluție și contrast peste medie, memorie RAM de 256 MB și procesor de 800 Mhz. Astfel rulează foarte rapid orice soft de navigație, și nu îi pune probleme nici cel mai încărcat iGO Primo camion. Merită cumpărat mai ales că are un preț în jur de 300 lei.

Cel mai ieftin și bun GPS brand ?

Acestea sunt recomandările noastre pentru tine, desigur există și alte modele bune. Mulți recomandă Piloton deoarece a devenit popular printr-un marketing foarte bun, alții au rămas fideli unor branduri consacrate, gen Mio.

Dacă ar fi să fac aici o recomandare – probabil aș cumpăra Mio Spirit 7500LM. Este un aparat care rulează la fel de bine orice soft de navigație și oferă o garanție mai bună a calității produsului.

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.