Braga 301 -instalare alt soft si actualizare

Descriere 

Gps-ul Braga 301 este un aparat micut de 3,5 ” ce ruleaza softul iGO 2006 de pe card.Pe langa softul de navigatie,aparatulare inclus si un media player in meniu .

pda gps braga navigator 301

Procesorul de 372 Mhz si memoria de 64 Mb RAM sunt suficiente pentru programul de navigare instalat.Display-ul este destul de luminos,iar touch-screenul raspunde bine la comenzi.Desi nu il putem compara cu alte branduri mai mari,Braga 301 este un gps robust si cu ceva vechime in spate.

Pentru cei care il folosesc este insa necesara actualizarea hartilor si a softului,pentru ca iGO 2006 este la ora actuala un soft depasit si cu harti foarte vechi.

 

Instalare alt soft si harti mai noi pe Braga 301 

Pe Braga 301 se pot instala softuri ca iGO 8.3.2 sau iGO 8.3.4 ,Mireo sau Sygic.Pentru fanii iGO,se pare ca verisunea 8.3.2 ruleaza cel mai fluent pe acest aparat chiar incarcat cu mai multe harti si alte fisiere aditionale. 

Pentru a instala alt soft si harti pe navigatorul Braga ,pasii sunt simpli :

-aparatul ruleaza de pe cardul de memorie fisierul mobilenavigator\mobilenavigator.EXE

actualizare harti Braga 301 iGO

-Copiem vechiul soft de pe cardul aparatului in PC ( sa avem o rezerva in caz ca ceva nu functioneaza corect ),si apoi stergem softul de pe card.

-copiem noul soft pe card ,iar folderul in care se afla il redenumim in mobilenavigator,iar executabilul de soft in mobilenavigator.EXE  

(Atentie la extensii,daca exe nu este vizibil nu il adaugati.Cautati pe Google modul de afisare al extensiilor de fisiere in Windows ).

-Din pacate gps-ul Braga 301 suporta doar carduri SD de 2 GB ,asa ca hartile intregi Europe nu vor incape pe card,este important sa alegem doar hartile si celelalte fisiere aditionale care ne sunt absolut necesare.

Exemplu.

Daca vrem sa punem iGO 8.3.2 pe Braga 301 :

-copiem folderul iGO pe card si il redenumim in mobilenavigator

-fisierul iGO8.exe (se poate numi si altfel) il redenumim in mobilenavigator.EXE

-adaugam harti si ce mai este nevoie in folderul CONTENT,stergem folderul SAVE din kit,iar fisierul SYS.TXT il editam in conformitate cu cerintele noastre sau il stergem pentru a evita erorile.

-repornim aparatul si apasand butonul de navigatie ar trebui sa avem pe ecran noul program iGO (atentie dureaza cateva minute la prima initializare).

 

Specificatii navigator Braga 301

Tip GPS Auto
Cititor de carduri Da
Frecventa procesor 372 MHz

Display

 
Tip displayTouch Screen
Marime display3.5″
Rezolutie display320 x 240 pixeli

Acumulator

 
Tip baterieAcumulator

Dimensiuni

 
Latime120 mm
Inaltime72 mm
Grosime24 mm
Greutate180 g

Transfer date

 
Port USBDa
 
Capacitate RAM64 MB
 

Media player

Da

 

Share daca iti place

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.