Alternative la uTorrent ?

Probabil uTorrent este cel mai folosit program pentru descărcarea conținutului de pe torrente. Ultimile versiuni au început să fie însă mult prea pline de reclame, ba chiar și malware. Astăzi vom prezenta câteva alternative, programe pentru download torrente rapide și gratuite.

Deluge – este prima variantă aleasă de noi. Un program simplu, interfață rudimentară cu strictul necesar, fără reclame sau alte bazaconii. De fapt se aseamămă ca interfață foarte mult cu uTorrent, ceea ce înseamnă că nu o să vă pună probleme. Suportă : encriptare BitTorrent , DHT, peer exchange, magnet URLs, UPnPsi RSS.

Deluge- client de torrent gratuit si fara reclame

qBittorent – este a doua alegere. Interfața este din nou, foarte asemănătoare cu cea a lui uTorrent. Consumul de resurse și spațiul ocupat de acest progrămel gratuit sunt minime. Suportă setări la fel de avansate, precum prioritizarea anumitor descărcări sau gestionarea unui număr mai mare de torrente.

alternativa la utorrent este qbittorent

BitTorrent – este un alt utilitar popular, cunoscut de majoritatea dintre voi. Are toate opțiunile necesare unui program pentru download de torrente, nu este foarte complex și nu consumă multe resurse. Din păcate vine și el cu o problemă pentru care am renunțat la uTorrent – afișarea reclamelor.

Bittorrent- alternativa la utorrent

Sper ca din cele 3 alternative măcar una să vă fie pe plac. Eu folosesc de câteva zile Deluge, și pot spune că nu am nevoie de mai multe. Torrentele se descarcă fără probleme, setările sunt accesibile, de fapt nu simt nici o diferență față de popularul uTorrent.

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.