Be On Road pentru iPhone -aplicatie Gps offline

Be On Road pt iPhone este un soft gps relativ nou si il putem descarca gratuit.Dupa descarcare si instalare putem alege intre folosirea hartilor gratuite OSM sau a celor platite de la Navteq.

be-on-road-pentru-iphone

Aceasta aplicatie ne surprinde cu o grafica bine realizata si o paleta de culori corecta si usor de vizualizat.

In partea de jos  a ecranului avem afisata ora curenta,butonul de acces in meniu,iar in stanga un buton customizabil ce paote afisa viteza,altitudinea sau alte informatii.

De asemenea avem si un buton de setari rapide on-screen de unde putem alege modul de afisare al hartii (in 3D ) sau afisarea traseului .Pentru afisarea hartii se pot alege intre mai multe scheme de culori,iar punctele de interes sunt afisate pe harta sub forma unor icon-uri albastre.

Cladirile 3D sunt prezente permanent pe ecranul hartii si sunt randate corect fara a stanjeni vizibilitatea traseului.

Meniul principal se aseamana cu Windows Phone 8 ca icon-uri si scheme de culori.

Putem alege destinatia in baza unei adrese,un punct de interes si de asemenea putem stabili o locatie implicita pentru acasa sau locul de munca.

Gasirea adreselor se realizeaza prin cautarea intr-o singura casuta unde introducem locatia,strada,etc .Trebuie spus ca acest tip de cuatare nu da intotdeauna rezultatele de care avem nevoie,ar fi fost frumos sa avem si meniul clasic de cautare.

Pe partea de setare a rutei,aplicatia gps pt iPhone vine cu modul car,pieton si o setare mai unica :modul de rutare elicopter ..pe care nu l-am incercat.

Calcularea rutei se face rapid,iar traseele alese sunt in general corecte,in limita informatiilor date de harti.

Pentru hartile OSM e posibil sa avem un procent mic de erori,ceea ce este normal pentru niste harti gratuite.O serie de functii suplimentare fac din aceasta aplciatie una deosebit de utila in calatorii :

Prognoza meteo,o functie utila mai ales in calatorii de vacanta.,informatii live din trafic care pot acoperi o intreaga regiune si un convertor valutar inclus in meniu.

 

Ne-a placut si faptul ca Be-On-Road are functia de inregistrare a rutelor,ce este foarte cautata de cei care efectueaza livrari,etc.

Pe partea de avertizari ,Be-On-Road anunta depasirea limitei de viteza sia re incluse avertizari asociate punctelor de interes personalizate.

Ne place la Be-on-Road pentru iPhone grafica bine realizata ,hartile gratuite de la osm si posibilitatea inregistrarii rutei

Nu ne place la Be-on-Road anumite aspecte : lipsa unei simulari a traseului,lipsa integrarii cu retele sociale,si de asemenea nu ne place ca nu avem si un mod de rutare optim sau economic pe langa cele 2 de baza (rapid si scurt).

Share daca iti place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.